Skip to content

Laser accupunctuur

Pijnloos

Een van de grootste voordelen van laser acupunctuur is dat het compleet pijnloos is, ook op plekken waar het lastig is om pijnloos een naald te prikken. Ook is er geen gevaar voor infectie, omdat de huid niet doorbroken wordt. Sommige therapeuten leren patiënten om zichzelf te behandelen met een laser. Bij laser zijn drie dingen van belang: de golflengte van het licht, de intensiteit, en hoe lang de laser aanstaat. De meest gebruikte lasers zijn ‘rode’ lasers van 635 nM.

Net als naalden kunnen lasers dus dienen om gebieden te stimuleren die ergens anders in het lichaam effecten geven, of ze kunnen juist lokaal worden toegepast, op de plek waar je een reactie van het lichaam wilt uitlokken.

De behandelwijze bestaat uit een combinatie van acupunctuur en lasertechniek en behoort tot de nieuwe therapeutische mogelijkheden in de integratie geneeskunde.  Deze acupunctuurbehandelingen zijn zeer patiëntvriendelijk, hebben geen bijwerkingen en zijn erg populair bij zowel kinderen als volwassenen.

 

b3585d6f-bcaa-449e-8fe3-262647d7c4bb
IMG_4657 2

Neem contact op!

Neem contact op!